В Луцьку за втрату реєстраційного посвідчення РРО санкції не застосовуються

В Луцьку за втрату реєстраційного посвідчення РРО санкції не застосовуються

26.12.15 11:23 0 521
Нормами чинного законодавства не передбачено відповідальність за втрату реєстраційного посвідчення до реєстратора розрахункових операцій та/або довідки про реєстрацію Книги обліку розрахункових операцій, - повідомляють фахівці Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області.

Для поновлення (отримання дубліката) втраченого реєстраційного посвідчення суб'єкту господарювання, який використовує реєстратор розрахункових операцій, слід подати відповідну заяву до територіального органу Державної фіскальної служби, у якому зареєстровано РРО.

Нагадуємо, що відповідальність за порушення норм із застосування реєстраторів розрахункових операцій або регулювання обігу готівки визначена Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.95 р. № 265/95, з внесеними змінами та доповненнями, та Указом Президента України «Про застосування штрафних санкцій за порушення норм з регулювання обігу готівки» від 12.06.95 р. №436/95.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці затримали ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ