Центр обслуговування платників Луцької ОДПІ прийняв понад 394 тисячі відвідувачів

Центр обслуговування платників Луцької ОДПІ прийняв понад 394 тисячі відвідувачів

26.12.15 08:31 0 492
З початку року послугами Центру обслуговування платників Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області скористалися 394941 відвідувач.

Зокрема, ними було отримано 24507 адміністративних послуг.

Серед найбільш запитуваних залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. У 2015 році фізичним особам-платникам податків було надано 9616 таких послуг. З початку року спеціалістами ЦОП зареєстровано 6342 книги обліку розрахункових операцій, 235 розрахункових книжок, 853 реєстратори розрахункових операцій. За заявами платників, надано 589 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 401 книгу обліку доходів і витрат. Також видано 2988 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету , що контролюються органами доходів і зборів, 1660 довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію).

Окрім надання адміністративних послуг, в ЦОП надаються консультативні та інформаційні послуги, щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного соціального внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ