У Хмельницькій області відбулась евакуаційна комісія

У Хмельницькій області відбулась евакуаційна комісія

26.12.15 14:19 0 555
Під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Володимира Кальніченка відбулось засідання обласної комісії з питань евакуації. Членам комісії та запрошеним було запропоновано на розгляд два питання.

Щодо роботи обласної комісії з питань евакуації присутнім повідомив заступник начальника управління з питань цивільного захисту населення ОДА Юрій Корева. У своїй доповіді Юрій Миколайович відмітив, що в області свою діяльність здійснюють 617 потенційно небезпечних підприємств та об'єктів. Серед них Хмельницька атомна електростанція, 16 хімічно-небезпечних виробництв, 101 об'єкт нафтогазопроводів, 13 нафтобаз і складів паливно-мастильних матеріалів, 2 склади озброєння та боєприпасів, 19 потенційно небезпечних гідроспоруд. Аварії на кожному з таких об'єктів можуть призвести до виникнення надзвичайних ситуацій.

Начальник управління з питань цивільного захисту населення Євген Данилюк підсумував: «Наше спільне завдання чітко скоординувати роботу всіх спеціалізованих служб, районних державних адміністрацій, територіальних громад, виконавчих комітетів міських, селищних, сільських рад, щоб забезпечити постійну готовність до проведення евакуаційних заходів».

Про підсумки роботи обласної комісії з питань евакуації за 2015 рік та план роботи на 2016 рік доповів секретар комісії, старший статистик управління з питань цивільного захисту населення Сергій Майдан. Робота на наступний рік планується в такому ж інтенсивному режимі.

Підводячи підсумки, Володимир Кальніченко наголосив, що на кожному з тих, хто є членом комісії лежить персональна відповідальність за організацію роботи по евакуації населення та ліквідації надзвичайних ситуацій. Робота в цьому напрямку повинна проводитись постійно, не очікуючи настання надзвичайної ситуації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ