Рівненська область: рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

Рівненська область: рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

26.12.15 13:27 0 541
25 грудня співробітниками Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно із працівниками Тайкурської сільської ради було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору сіл Тайкури та Порозове Рівненського району. Рятувальники нагадали громадянам основні вимоги пожежної безпеки в побуті під час пожежонебезпечного зимового періоду, зокрема правила користування пічним опаленням, газовими та електронагрівальними приладами. Крім того, селян ознайомили з основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі, а також порядком дій у разі виникнення надзвичайних подій різного характеру тощо.

Окремо рятувальники звернули увагу громадян на питання дотримання правил безпеки життєдіяльності під час святкування новорічних і Різдвяних свят, зокрема заборону використання в оселях прикрас із легкозаймистих матеріалів, несправної ілюмінації, джерел відкритого вогню, а також недопущення ігор дітей з піротехнічними виробами. А щоб селяни краще запам’ятали всю інформацію, працівники Держслужби з НС вручили їм тематичні листівки.

У ході профілактичного рейду рятувальники особливу увагу приділили багатодітним сім’ям, самотнім людям похилого віку, інвалідам, а також особам, що зловживають спиртним. В оселях даної категорії громадян учасники рейдової групи звертали увагу господарів на стан приладів пічного та газового опалення, електробезпеки та суворо наголошували на не припустимості паління цигарок в ліжку.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зіткнулися ...
Наступна новина: На Тернопіллі щоб зимові ...

КОМЕНТАРІ