У Волинській області рятувальники провели семінар-практикум з пожежної безпеки для представників закладів культури та відпочинку

У Волинській області рятувальники провели семінар-практикум з пожежної безпеки для представників закладів культури та відпочинку

26.12.15 10:20 0 515
25 грудня співробітники ДСНС провели семінар-практикум з пожежної безпеки із представниками закладів культури та відпочинку Іваничівського району, на території яких відбудуться новорічні заходи.

Рятувальники окреслили основні протипожежні вимоги до приміщень, де проходитимуть новорічні вечори та святкові дискотеки, та закликали переконатися у їх повній готовності.

Під час семінару йшлося про забезпечення клубів та будинків культури належною кількістю первинних засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників, щодо використання яких рятувальники надали чіткі інструкції.

Крім того, співробітники ДСНС застерегли учасників семінару від включень у новорічні програми заходів з використанням вогневих ефектів та піротехніки. Вони також нагадали правила безпечного встановлення ялинок, інформуючи про обов'язкову перевірку електричних гірлянд, якими будуть прикрашені лісові красуні.

Крім того, рятувальники нагадали учасникам семінару правила пожежної безпеки щодо експлуатації пічного опалення та електрообігрівачів, а також детально окреслили порядок дій на випадок пожежі у приміщеннях з масовим перебуванням людей та вручили друковані матеріали з питань безпеки.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ