У Львівській області чоловік отримав термічні опіки через власну необережність

У Львівській області чоловік отримав термічні опіки через власну необережність

26.12.15 16:15 0 553
24 грудня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Суховоля Городоцького району. Як з’ясувалось місцевий мешканець на власній присадибній ділянці спалював сміття. Через власну необережність вогонь перекинувся на одяг чоловіка. Потерпілий намагався самотужки погасити займання, але йому це не вдалося. Це все побачив сусід, який не гаючи часу викликав медиків та ліквідував займання на одязі чоловіка. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 7 кв.м.. Чоловік, 1952 року народження, отримав термічні опіки та був госпіталізований до опікового центру 8-ї комунальної міської клінічної лікарні м. Львова. Стан потерпілого стабільний. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликались.

Головне управління ДСНС України у Львівській області в черговий раз звертається до громадян із закликом не спалювати сміття, опале листя й суху траву.

Адже це може призвести до трагічних наслідків, зокрема травмування і навіть загибелі. Крім того, подібні дії здатні спричинити значні матеріальні збитки (полум’я з сухої рослинності може перекинутися на житлові будинки та інші споруди).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ