На Хмельниччині рятувальники подарували дітям Новорічну казку

На Хмельниччині рятувальники подарували дітям Новорічну казку

26.12.15 10:53 0 527
25 грудня діти працівників Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області завітали до батьків на роботу, щоб разом із ними поринути у Новорічну казку. Адже у гарнізонному клубі Головного управління відбулось Новорічне свято, яке вже не один рік поспіль організовують для своїх діточок рятувальники.

Із нетерпінням на малечу чекали головні герої свята – Дід Мороз та Снігуронька, символ 2016 року – Мавпеня, а також Чахлик Невмирущий з папуасами та справжнісінький Рятувальник. Разом із ними діти поринули у дивовижну казку, під час якої з задоволенням водили святковий хоровод біля лісової красуні, грали жваві ігри, відгадували загадки. З неабияким азартом дітлахи перетворювали негативних казкових героїв у позитивних, адже добро неодмінно має перемагати зло. Не забули рятувальники уклинили в сценарій свята й основи пожежно-рятувальної справи, які й нагадати малечі в ігровій формі.

Традиційно, на колінах у Дідуся Мороза, малюки натхненно розповідали віршики старому, за що він вручав їм солодкі подарунки. Ніхто з малечі не повернувся додому без гарного настрою та незабутніх спогадів.

Новорічні ранки, які самотужки організовують для дітей рятувальники, вже стали доброю традицією, адже щороку малеча з нетерпінням чекає, коли прийде до батька чи матері на роботу, щоб доторкнутися до чарівної казки та стати на декілька хвилин справжнім рятувальником.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці радять: аби ...
Наступна новина: На Вінничині естафета ...

КОМЕНТАРІ