У Рівненській області за сто доларів США рівнянка втішала чоловіків та займалась звідництвом

У Рівненській області за сто доларів США рівнянка втішала чоловіків та займалась звідництвом

26.12.15 16:04 0 531
Шість фактів звідництва з метою розпусти виявили та задокументували поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Рівненській області. 23-річна рівнянка за свої діяння сплатить лише 500 гривень штрафу.

Молода жінка налагодила власний бізнес у сфері інтимних послуг понад рік тому. Дві години своїх утіх оцінювала у 100 доларів США. Згодом коло самодостатніх чоловіків розширилося. Тоді досвідчена у любовних справах рівнянка почала долучати до «процесу» знайомих дівчат, віком від 20-ти до 25 років, які ніде не працювали та не проти були заробити. Місце для зустрічей обирали вже безпосередньо клієнти.

У результаті проведених оперативних заходів працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, задокументували шість фактів звідництва з метою розпусти 23-річною жителькою обласного центру.

За частиною 1 статті 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України було відкрито кримінальне провадження. Жінка, якій було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, у ході досудового розслідування повністю визнала свою вину. За його результатами кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду. Представники Феміди винесли свій вердикт — покарання у виді штрафу в розмірі лише 500 гривень.

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі повноваження ...

КОМЕНТАРІ