На Волині 1500 тисячі правоохоронців забезпечують охорону місця незаконного видобутку бурштину

На Волині 1500 тисячі правоохоронців забезпечують охорону місця незаконного видобутку бурштину

27.12.15 15:29 0 651
Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

25 грудня 2015 року відбулась чергова ротація правоохоронців, які забезпечують охорону громадського порядку у місці, де незаконно видобували сонячне каміння.

Серед старателів розповсюдилась інформація про те, що нібито охорона вказаного місця забезпечуватись не буде. У Маневицький район прибуло близько 500 чоловік, жителі Рівненської області, з метою здійснення незаконного видобутку бурштину. Правоохоронці провели перемовини із рівненчанами, після яких вони покинули територію нашої області. – Крім того, спробу пройти на клондайк чинили жителі села Вовчецьк. Але правоохоронці не допустили їх до здійснення незаконних дій, – повідомив т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Тому я вкотре наголошую, що поліція тримає ситуацію під контролем. Охорону місця незаконного видобутку бурштину у Маневицькому районі забезпечує і буде забезпечувати близько 1500 тисячі працівників спецпідрозділів, Національної гвардії, представників добровольчих батальйонів та інших допоміжних служб. Ми не допустимо здійснення незаконного видобутку бурштину на території області, – підсумував Петро Шпига.

Сектор комунікації ГУНП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ