На Рівненщині поліцейські виявили та припинили незаконний видобуток бурштину

На Рівненщині поліцейські виявили та припинили незаконний видобуток бурштину

27.12.15 12:53 0 540
25 грудня працівники поліції Сарненського відділу поблизу смт. Клесів, виявили та затримали шістьох осіб, які за допомогою мотопомпи та лопат займались незаконим видобутком бурштину-сирцю.

Слідчо-оперативна група, яка о першій ночі виїхала в урочище "Залив", встановила, що незаконною діяльністю займалися жителі смт. Клесів 24-х та 33-х років. У чоловіків правоохоронці вилучили мотопомпу, один забірний шланг, два пожежні рукави, стільки ж підхваток та п'ять металевих палиць.

Тієї ж ночі близько 4 години в урочищі «Мохи» поліцейські виявили ще чотирьох осіб, які за допомогою лопат добували «сонячне» каміння. У двох братів 24-х та 21-го років з Клесова та мешканців із сусідніх сіл 28-ми і 21-го років правоохоронці вилучили автомобіль «Ніссан» та майже 50 грамів бурштину-сирцю. Усіх шістьох старателів доставили до Сарненського відділу поліції.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянина судили за ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ