На Львівщині поліцейські готові надавати первинну правову допомогу людям з особливими потребами

На Львівщині поліцейські готові надавати первинну правову допомогу людям з особливими потребами

27.12.15 12:23 0 731
Дрогобицькі правоохоронці взяли участь у проведенні круглого столу під назвою «Забезпечення доступу людей з особливими потребами до безоплатної правової допомоги».

22 грудня у конференц-залі Добровільного товариства захисту дітей -інвалідів «Надія» відбувся круглий стіл на тему: «Забезпечення доступу людей з особливими потребами до безоплатної правової допомоги» .

На зустрічі були присутні працівники Дрогобицького відділу поліції, народний засідатель Дрогобицького міськрайонного суду Ацедонський Зорян Тарасович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Коцюба, голова громадської організації Добровільне товариство захисту дітей Ірина Дзюрах, керівник студентської юридичної клініки при Дрогобицькій громадській організації «Спілка української молоді».

Директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин розповіла про організаційно-правові можливості Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у наданні правової допомоги громадянам з особливими потребами. Зокрема, наголосила про започаткування діяльності консультативного пункту у Дрогобичі та Стебнику, а також про те, що 22 січня відбудеться спільний прийом громадян фахівцями юридичного відділу Дрогобицької міської ради та спеціалістами відділу попередньої роботи з клієнтами Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Інспектор поліції Дрогобицького відділу ВП Ігор Страп наголосив, що поліцейські завжди готові прийти на допомогу та надати при потребі фахову первинну правову допомогу, зокрема і людям з особливими потребами. Окрім того, поліція готова спільно із фахівцями Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провести прийом громадян.

У заході також взяли участь депутати Дрогобицької міської ради, активісти громадських організацій, котрі працюють з людьми із особливими потребами та журналісти.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

за матеріалами Наталії Постойко

Дрогобицький відділ поліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатським ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ