В Закарпатській області у Перечині діти поліцейських прикрашали новорічну красуню

В Закарпатській області у Перечині діти поліцейських прикрашали новорічну красуню

27.12.15 11:51 0 568
Із самого ранку біля адмінбудівлі Перечинського відділення поліції зібралися діти правоохоронців, аби прикрасити новорічну «поліцейську» ялинку. Родзинкою свята були іграшки, які діти виготовили власноруч.

в Перечинському відділенні поліції панувала святкова атмосфера. Новий рік - чарівне свято, і хочеться, щоб воно запам'яталося надовго та було особливим. А що може бути більш особливим, ніж власноруч виготовленні прикраси та прикрашання новорічної ялинки, адже ялинка-це королева свята.

«Цей захід ініційовано нами вперше. У нас разом із колегами виникла така ідея, аби наші діти допомогли нам прикрасити новорічну ялинку. Я думаю, тепер це стане традицією у нашому відділенні, - коментує начальник Перечинського відділення поліції Анатолій Шкирта. - Для дітей - це особлива подія. Адже прикрашання ялинки створює дивовижний настрій очікування новорічних та різдвяних свят».

Дружина правоохоронця Ольга зізнається: «Щороку напередодні новорічних свят ми прикрашаємо оселю разом з дочкою, ій 3,5 рочки. Це дуже цікаво і перетворюється на якийсь сімейний ритуал». Ольга з донечкою із задоволенням допомагають підготувати до свята «поліцейську» зелену красуню.

А на завершення свята керівник поліції Анатолій Іванович пригостив дітвору солодощами та побажав щасливих свят.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородський конвоїр ...
Наступна новина: Правоохоронці встановлюють ...

КОМЕНТАРІ