Не личить підполковнику втікати з місця аварії. Ужгородський конвоїр затримав винуватця ДТП

Не личить підполковнику втікати з місця аварії. Ужгородський конвоїр затримав винуватця ДТП

27.12.15 14:40 0 598
Повертавшись додому, ужгородський працівник конвойної служби затримав п'яного посадовця, який збив двох пішоходів та намагався втекти з місця пригоди.

Вчора, 25 грудня, близько 20-ї години в Ужгороді по вулиці Легоцького в Новому районі 36-річний підполковник внутрішньої служби ДСНС наїхав на двох 70-річних жінок, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Коли біля людей почав збиратися натовп, підполковник сів до свого авта "ВАЗ 21093" та спробував втекти, однак машина не завелася. Тоді водій вирішив податись навтьоки своїм ходом. На щастя, в цей момент, біля місця ДТП проїздив працівник конвойної служби. Чоловік зупинився, щоб надати допомогу потерпілим і побачив, як винуватець ДТП вийшов з натовпу і почав тікати дворами. Наш працівник кинувся наздоганяти недобросовісного водія. Підполковнику не вдалося сховатися вдома. конвоїр впіймав утікача біля під'їзду будинку.

Авто поміщено на спецмайданчик, а водія освідчено - під час кермування водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Підполковника внутрішньої служби ДСНС затримано в порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою особою). Винуватця ДТП утримують ІТТ Ужгородського відділу поліції. Тривають першочергові слідчі дії.

Пенсіонерки із численними травмами перебувають в реанімації ужгородської ЦМКЛ. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху). Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ