На Вінничині під час Новорічних та Різдвяних свят працівники поліції нестимуть службу у посиленому режимі

На Вінничині під час Новорічних та Різдвяних свят працівники поліції нестимуть службу у посиленому режимі

27.12.15 10:19 0 602
Охорону правопорядку на вулицях та громадських місцях області будуть забезпечувати 650 поліцейських, 60 військовослужбовців Національної гвардії та 120 членів громадських формувань.

За словами начальника управління превентивної діяльності ГУНП полковника поліції Ігоря Слободянюка очікується, що з 31 грудня 2015 року по 2 січня 2016 року у 60-ти масових заходах на території Вінницької області візьмуть участь близько 16 тисяч людей.

Також працівниками поліції провадяться заходи з контролю за реалізацією піротехнічних виробів, а також попередження порубки та реалізації хвойних лісових культур.

Для забезпечення правопорядку в місцях проведення масових заходів збільшена кількість патрулів, а також створені додаткові групи швидкого реагування та слідчо-оперативні групи.

Особлива увагу приділяється проведенню заходів за участю дітей, оскільки розпочалися шкільні канікули.

На період Новорічних та Різдвяних свят в головному управлінні Нацполіції розгорнуто роботу цілодобового оперативного штабу, який відстежуватиме оперативну обстановку в області для швидкого реагування на її зміни.

Поліція закликає громадян з розумінням поставитись до посилених заходів безпеки, дотримуватись правопорядку та повідомляти в поліцію інформацію про підозрілих осіб, предмети, залишені без нагляду в громадських місцях.

Відділ комунікацій ГУНП

У Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в ефірі ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ