В Житомирській області під час ліквідації пожежі рятувальники виявили двох загиблих людей

В Житомирській області під час ліквідації пожежі рятувальники виявили двох загиблих людей

28.12.15 08:30 0 575
27 грудня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в с. Яструбня Брусилівського району. На місце події оперативно виїхало відділення рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів.

На момент прибуття пожежного підрозділу з’ясувалося, що на подвір’ї вже повністю горіли два дерев’яні будинки. Площа пожежі склала близько 200 кв. м. Займання виникло у старому нежилому будинку та через сильні пориви вітру вогонь швидко перекинувся на поруч розташований дерев’яний двоповерховий житловий будинок, у якому знаходилося 4 осіб. Повідомлення до рятувальників Брусилова через проблеми із мобільним зв’язком надійшло зі значним запізненням.

З оселі встигло евакуюватися подружжя киян, які приїхали погостювати до бабусі. Відчувши вночі запах горілого, дружина розбудила чоловіка, і обоє вискочили на подвір’я. Однак доступ кисню в оселю сприяв швидкому розповсюдженню вогню, і повернутися назад вони вже не змогли. В одній із кімнат залишилися 95-річна бабуся та її 71-річна донька.

Під час ліквідації пожежі рятувальники зосередили свої зусилля в першу чергу на гасінні тієї частини помешкання, де знаходилися люди. О 02:30 підрозділами ДСНС пожежа була локалізована. Дещо згодом на місці події були знайдені обгорілі тіла загиблих - власниці та її доньки. О 07:45 пожежу вдалося ліквідувати. Вогнем знищені обидві будівлі. Ускладнювало гасіння відсутність заповненої водойми у селі.

Причина пожежі наразі встановлюється.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ