Закарпаття: на Іршавщині водій врізався в бетон - двоє пасажирів загинуло та четверо травмовано

Закарпаття: на Іршавщині водій врізався в бетон - двоє пасажирів загинуло та четверо травмовано

28.12.15 08:02 0 687
Зранку 26 грудня в Іршавському районі компанія із 7 молодих людей потрапила в ДТП. Водій жигулів не впорався з керуванням, з'їхав в кювет і зіткнувся з бетонною огорожею. У результаті двоє пасажирів померло та ще четверо травмовано. Водія затримано.

26 грудня о 4.30 год. по лінії «102» надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги, що вони виїздили на ДТП в село Брід Іршавського району. Є потерпілі.

Як з'ясувалося, компанія молодих людей відпочивали неподалік і верталися додому вже напідпитку, нетверезим був і сам 22-річний водій авта. Невпоравшись із керуванням, водій з'їхав у кювет, де врізався у бетонну огорожу. Як засвідчила експертиза, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння (2.0 проміле).

В результаті «п'яного» ДТП, двоє хлопців, пасажирів авта (24 і 31 рік), загинули на місці. Іще четверо пасажирів травмовано. Серед них і неповнолітня 16-річна дівчина.

Водія затримано за ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою). Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Винуватцю аварії загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі поліцейські ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ