У Рівненській області на пожежі в житловому будинку виявлено загиблого господаря

У Рівненській області на пожежі в житловому будинку виявлено загиблого господаря

03.01.16 12:46 0 640
02 січня о 05:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те що в селі Могиляни Острозького району в житловому будинку виникла пожежа. До місця виклику негайно виїхав черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острог.

По прибуттю рятувальники встановили, що одноповерховий житловий будинок повністю охоплений вогнем. Вогнеборці оперативно провели розвідку та подали на гасіння пожежі водяний ствол. Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат бійцями ДСНС було виявлено тіло 53-річного чоловіка. О 07:24 пожежу було локалізовано, а о 12:05 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яний житловий будинок розміром 10х5 м. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Головне управління ДСНС в області звертається до мешканців краю, дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті. Не допускайте використання для обігріву приміщень не сертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит. В разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей. В разі виникнення пожежі телефонуйте до служби порятунку за номером «101»

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: керівники ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ