В Закарпатській області працівники поліції розшукали водія-негідника,який у новорічну ніч,будучи в стані алкогольного сп’яніння,збив пішохода та з місця пригоди втік

В Закарпатській області працівники поліції розшукали водія-негідника,який у новорічну ніч,будучи в стані алкогольного сп’яніння,збив пішохода та з місця пригоди втік

04.01.16 08:21 0 660
В ніч нового року в смт. Дубове Тячівського району сталася ДТП, в якій постраждав 22-річний пішохід. Водій, збивши чоловіка, з місця пригоди втік. Працівники сектору поліції по забезпеченню дорожнього руху у Тячівському районі спільно із працівниками Тячівського відділу поліції ГУ НП оператино знайшли горе-водія. Ним виявився 29-річний тячівець.

31 грудня о 23 год. до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря, про те, що до них був доставлений чоловік із відкритою черепно-мозковою травмою, яку він отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Виїздом слідчо-оперативної групи та працівниками сектору поліції по забезпеченню дорожнього руху Тячівського району, стало відомо, що дана пригода сталася в смт. Дубове Тячівського району. Водій, керуючи невідомим автомобілем, збивши пішохода, зник у невідомому напрямку.

Як з'ясували правоохоронці в ніч, напередодні, нового 2016 року, 22 - річному чоловікові, мешканцю смт. Дубове Тячівського району, невистачило 30 хвилин, для того щоб благополучно зустріти Новий 2016 рік. Молодий чоловік саме йшов до знайомих зустрічати Новий рік, а натомість опинився у лікарні із численними травмами.

Дві доби працівники поліції активно розшукували горе-водія, адже чуже горе не могло залишити байдужим жодного правоохоронця. І навіть у час здійснення реформ, працівники «колишньої ДАІ», віддано несуть службу, забезпечуючи безпеку дорожнього руху, а також розшукуючи злочинців.

В ході оперативно-розшукових заходів ввечері 2 січня першим було знайдено автомобіль, а згодом і його водія. Як стало відомо, за кермом автомобіля причетного до ДТП, марки ВАЗ-2121, перебував 29-річний житель Тячівського району. Горе-водій у час скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Автомобіль оглянутий та доставлений на штраф майданчик Тячівського ВП ГУНП. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ