В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятовано три людини

В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятовано три людини

04.01.16 23:27 0 591
3 січня о 15:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с.Яблунівка Володарськ-Волинського району. За вказаною адресою негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ 22-ї ДПРЧ.

Було встановлено, що вогнем частково охоплена покрівля будівлі та одна із житлових кімнат. За словами сусідів, в середині знаходились люди.

Рятувальники в апаратах на стиснутому повітрі провели розвідку в задимленому приміщенні. Під час якої в сінях виявили 63-річного чоловіка. Вогнеборці вивели потерпілого на свіже повітря та викликали швидку допомогу. Рухаючись по будинку далі, рятувальниками були виявлені ще дві особи – власницю будинку та її син. Їх також вивели на свіже повітря та передали медикам.

Потерпілих госпіталізували з отруєнням продуктами горіння до Володарськ-Волинської центральної районної лікарні. Також 63-річний чоловік отримав опік правої гомілки ІІІ ступеня.

Силами рятувальників пожежу локалізовано о 16:35. О 18:35 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, 3 т сіна та домашні речі. За попередньою інформацією, займання сталось внаслідок необережного поводженню з вогнем (куріння у нетверезому стані). Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ