У Рівненській області рятувальники організували роботу мобільних пунктів обігріву населення

У Рівненській області рятувальники організували роботу мобільних пунктів обігріву населення

04.01.16 23:44 0 594
У зв’язку із різким пониженням температурних показників та з метою запобігання випадкам переохолодження громадян, в першу чергу малозахищених верств населення, 04 січня працівники Головного управління ДСНС у Рівненській області облаштували в місті Рівне на майдані Незалежності поруч з кінопалацом «Україна» мобільний пункт обігріву.

У пункті обігріву організовано чергування особового складу рятувальників та психологів ДСНС, які здійснюють прийом громадян, що потерпають від холоду. Відвідувачі забезпечуватимуться гарячими напоями. Пункт встановлено із дотриманням всіх вимог правил пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм.

Також, з метою надання допомоги населенню та оперативного реагування на складні погодні умови в Рівному у місцях масового скупчення людей працюватиме пересувний мобільний пункт обігріву. Даний пункт організований на базі мікроавтобусу Держслужби з НС і може одночасно прийняти до 11 чоловік.

Разом з тим, в населених пунктах Рівненської області органами місцевої влади організовано цілодобову роботу 35 стаціонарних пунктів обігріву, які створені на об’єктах соціальної сфери (адреси об’єктів розміщено на офіційній веб-сторінці ГУ ДСНС у Рівненській області).

Всі пункти обігріву населення функціонуватимуть на весь період сильних морозів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: Вінничанин Денис Шкатула ...

КОМЕНТАРІ