Позиція Житомирської ОДА щодо ситуації на кондитерській фабриці

Позиція Житомирської ОДА щодо ситуації на кондитерській фабриці

05.01.16 16:48 0 616
Ситуація із кондитерною фабрикою «Житомирські ласощі» – корпоративний конфлікт між власниками, який намагаються вирішити руками звичайних працівників.

Влада області не стоїть осторонь подій, що відбувалися впродовж останніх днів на підприємстві – з метою врегулювання конфлікту туди неодноразово виїжджали голова облдержадміністрації Сергій Машковський та перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, а також влада міста. Керівництво області офіційно звернулося до Нацполіції, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та відповідних територіальних органів із листами щодо необхідності їх втручання в ситуацію та забезпечення охорони громадського правопорядку на території фабрики і прилеглих територіях.

Житомирська облдержадміністрація закликає власників сісти за стіл переговорів та вирішити корпоративний конфлікт мирним шляхом, без ганебного для області протистояння інтересів та залучення працівників фабрики, які мають працювати на підприємстві, виготовляти продукцію та отримувати за це заробітну плату.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі сезон ...

КОМЕНТАРІ