У Хмельницькій області небайдужість нацгвардійців врятувала життя

У Хмельницькій області небайдужість нацгвардійців врятувала життя

05.01.16 10:32 0 624
Напередодні Новорічних свят, повертаючись з службового відрядження начальник служби озброєння та техніки Хмельницької частини Національної гвардії України капітан Павло Шеремета разом з водієм службовцем Володимиром Горпиничем врятували життя жінці.

Прямуючи з міста Києва, на службовому автомобілі ISUZU, біля зупинки громадського транспорту, поблизу населеного пункту Лісові Гринівці, стали свідками спроби звести рахунки з життям невідомою громадянкою.

Рухаючись по дорозі на певній відстані за цивільним автомобілем Mersedes побачили, як невідома жінка спробувала швидко вибігти на дорогу та кинутись під колеса автомобіля, який рухався попереду. Водій легкового автомобіля, здійснив швидкий маневр та запобіг зіткнення з жінкою, але продовжив рух далі. Павло Шеремета, який був за кермом, не залишився байдужим та зупинився.

«Вперше зустрівся з таким випадком, - розповідає капітан Павло Шеремета, - декілька секунд і людина могла загинути. Після нашої бесіди з нею жінка заспокоїлась. Під час розмови з'ясували, що жінка через сімейні чвари, не знайшла іншого виходу, як піти на крайні міри та покінчити життя самогубством. Страшно подумати що б сталось, якщо би ми не зупинились».

На місце події було викликано наряд поліції та передано жінку для з'ясування всіх обставин.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ