Хмельницька область: «Ялинка бажань» здійснила мрії більше 500 дітей

Хмельницька область: «Ялинка бажань» здійснила мрії більше 500 дітей

05.01.16 14:56 0 645
30 грудня 2015 року завершилась благодійна новорічна акція «Ялинка бажань», яка стартувала 17 грудня у магазині «Сільпо» торгівельного центру «Оазис». Метою акції був збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців та дітей з особливими потребами.

До обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надійшло понад 500 дитячих листів до Святого Миколая та Діда Мороза. Усі листи прикріплено до новорічної ялинки, яка знаходилася у приміщенні супермаркету. Щодня, впродовж акції біля «Ялинки бажань» волонтери обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запрошували усіх небайдужих громадян здійснити маленьку новорічну мрію дитини.

На прохання волонтерів досить активно відгукнулись усі небайдужі. Відвідувачі магазину придбали дитячих подарунків на суму понад 50 000 гривень. Крім того, дізнавшись про благодійну акцію, громадяни приносили з дому одяг, взуття, іграшки, солодощі. Так, завдяки милосердю людей багатодітній сім'ї, яка постраждала від пожежі з села Сахнівці Старокостянтинівського району було доправлено телевізор, набір подушок (10 шт.) та солодощі. Дівчинка з Нової Ушиці отримала в подарунок живу черепаху, про яку давно мріяла. Для занять спортом дітям придбано футбольні м'ячі, професійні бутси, кросівки, ролики. Завдяки щирості, відкритості та доброті подолян кожна дитина, яка написала листа з побажанням, отримала очікуваний подарунок. Спеціалісти центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували передсвяткові візити в сім'ї, де діти чекали на новорічне диво. Кожній дитині прямо в руки вручені подарунки, зроблені святкові фотографії.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ