На Хмельниччині рятувальники відпрацьовують населені пункти

На Хмельниччині рятувальники відпрацьовують населені пункти

05.01.16 12:12 0 617
1 січня 2016 року в с. Загірці Йосиповецької сільської ради у власному будинку було знайдене тіло чоловіка без ознак життя. Тіло направили до м. Шепетівка для проведення судмедекспертизи, за допомогою якої було встановлено, що причиною смерті було отруєння оксидом вуглецю. У зв’язку з цим, для запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, працівники Білогірського районного сектору проводять відпрацювання населених пунктів району.

Так, 4 січня 2016 року працівники рятувальної служби провели відпрацювання Йосиповецької сільської ради щодо дотримання правил пожежної безпеки в житловому секторі з подвірним обходом помешкань громадян. З кожним із мешканців проводились профілактичні бесіди, під час яких доводились правила поводження під час монтажу та використання пічного опалення, електрообладнання, а також приводилась статистика загибелі людей через нехтування цими правилами. Особливу увагу рятувальники звернули на помешкання одиноких пристарілих громадян, а також громадян, які відносяться до соціально-незахищених верств населення.

Шановні громадяни! Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре закликає: дотримуйтесь правил пожежної безпеки у своїх помешканнях, а в разі виникнення пожежі дійте впевнено та послідовно, щоб перегородити шлях розлюченому полум'ю.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ