На Рівненщині подружжя отруїлося чадним газом

На Рівненщині подружжя отруїлося чадним газом

05.01.16 15:51 0 676
Нещасний випадок трапився у селі Великий Олексин Рівненського району. У будинку за місцем проживання без ознак життя матір та вітчима виявив 22-річний син.

На місце події рівнянин одразу викликав швидку медичну допомогу. Однак лікарі лише констатували смерть 40-річної жінки та 56-річного чоловіка.

Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала, що 1 січня подружжя поїхало в Рівне до старшого сина, який попросив залишити погостювати свого молодшого п'ятирічного брата. Батьки погодились і повернулися додому у Великий Олексин.

Наступного дня син телефонував до матері та вітчима, однак ніхто не відповідав. Запідозривши недобре, близько 21 години він узяв таксі і приїхав у село. Однак, зайшовши у будинок, виявив матір на підлозі, а вітчима – у ліжку. Обоє не подавали ознак життя, а в помешканні відчувався запах газу.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть обох настала внаслідок гострого отруєння оксидом вуглецю.

— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Віталій Дмищук. — Ймовірною причиною витоку продуктів згоряння є несправність системи вентиляції, однак остаточну причину ще встановлюватимуть правоохоронці та працівники газової служби.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації

ГУНП в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: За добу на Закарпатті через ...

КОМЕНТАРІ