В Луцьку новорічні діти отримали свідоцтва про народження

В Луцьку новорічні діти отримали свідоцтва про народження

05.01.16 13:27 0 587
У Луцькому клінічному пологовому будинку вручено свідоцтва про народження дев'ятьом дітям, які народилися першого, другого та третього січня. В урочистостях взяли участь заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління охорони міської ради Микола Якимчук, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області з питань державної реєстрації Ольга Семенюк.

“Держава йде назустріч своїм громадянам, роблячи максимально доступними і зручними процедури, пов'язані з оформленням документів. Мама, народивши дитину, має можливість у пологовому будинку заповнити відповідну заяву і отримати свідоцтво про народження дитини при виписці з медичного закладу. Це є прикладом того, що адміністративні послуги стають якіснішими.

Це дає можливість батькам заощадити час, більше уваги приділити турботі про новонародженого малюка. Пілотний проект щодо державної реєстрації новонародженої дитини в пологовому будинку запрацював четвертого листопада. За цей час послугою скористалися 80 сімей”, - розповіла Ольга Семенюк.

З важливою подією привітав молодих батьків заступник міського голови Андрій Киця. Він побажав малюкам та мамам міцного здоров'я, щастя, родинної злагоди та мирного неба. Начальник управління охорони здоров'я Микола Якимчук подякував медичним працівникам, які доклали максимум зусиль, щоб новонароджені та їхні мами були здоровими. Також зазначив, що завдяки професіоналізму та відповідальному ставленню медпрацівників до своїх обов'язків Луцький клінічний пологовий будинок має високий рейтинг в Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Тернопілля: затвердили ...

КОМЕНТАРІ