В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації в режимі відеоселекторного зв’язку

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації в режимі відеоселекторного зв’язку

05.01.16 12:30 0 641
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Сергій Григоренко та Андрій Киця, секретар міської ради Юлія Вусенко.

На нараді заслухали директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігоря Никитюка про виконання бюджету області за 2015 рік та прогнози на 2016 рік. Володимир Гунчик акцентував, що це був один із кращих бюджетів за останні три роки. Він подякував суб'єктам господарювання, представникам бізнесу, усім мешканцям області, які брали участь у наповненні бюджету. Також проаналізували інформацію Державної фіксальної служби у Волинській області, Головного управління Державної казначейської служби у Волинській області та Волинської митці з питань наповнення бюджету.

Обговорили стан готовності роботи Державної служби МНС у разі погіршення погодних умов та розміщення мобільних пунктів обігріву. Підсумували виконання заходів пожежної безпеки під час новорічних свят.

По завершенні наради Микола Романюк дав відповідні доручення своїм заступникам оперативно попрацювати над бюджетом міста Луцька на 2016 рік, який планують розглянути на сесії міської ради 15 січня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У перші дні нового року в ...

КОМЕНТАРІ