Волинська область: за добу рятувальники ліквідували п’ять пожеж

Волинська область: за добу рятувальники ліквідували п’ять пожеж

05.01.16 15:31 0 637
За минулу добу працівники ДСНС ліквідували п'ять пожеж в області: у Маневицькому, Любешівському районах та містах Луцьку та Любомлі.

Так, в Луцьку о 21:50 на території КП «Луцький зоопарк» зайнялося шлакоблочне зимове приміщення для тварин. Пожежу о 22:21 ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Вогнем знищено 4м2 покрівлі.

А о 2:52 в обласному центрі на вулиці Рівненській через коротке замикання електромережі зайнявся цегляний гараж, який оперативно ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Луцька.

У селі Ветли Любешівського району через несправність пічного опалення о 17:55 зайнявся дерев’яний житловий будинок. Від знищення його врятували вогнеборці - вогнем пошкоджено лише 1м2 димоходу. А вночі о 3:36 з цієї ж причини виникла пожежа у дерев’яній оселі мешканця села Мала Осниця Маневицького району. До гасіння залучені працівники місцевих пожежних команд сіл Колки, Мала Осниця, Чарторійська, а також державної пожежно-рятувальної частини №13 з Маневич, які за 40 хвилин локалізували пожежу. Її ліквідація відбулася о 5:30.

Ввечері ще одна пожежа дерев’яної господарчої будівлі трапилася у місті Любомлі. Вогнеборці за 28 хвилин її ліквідували. Вогнем знищено 2м2 даху, 1м2 стіни. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомих осіб.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Фольклорний ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ