На Буковині дві матері позбавили життя своїх малолітніх дітей

На Буковині дві матері позбавили життя своїх малолітніх дітей

05.01.16 13:10 0 655
Трагічні випадки трапилися 1 січня у Кельменецькому та Герцаївському районах. Правоохоронці за фактами вбивств розпочали кримінальні провадження.

До Кельменецького відділу поліції від чергового лікаря районної лікарні надійшло повідомлення про те, що із колото-різаними ранами черевної порожнини госпіталізовані мешканка села Іванівці та двоє її дітей.

Виїздом на місце події поліцейські з'ясували, що 29-річна жінка хворіє на психічне захворювання. Під час загострення хвороби буковинка, кухонним ножем у власному житловому будинку завдала декількох поранень 5-річній доньці, одинадцятимісячному сину та собі.

Нажаль, від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер.

А у селі Остриця молода мама свою дев'ятимісячну дитину втопила у відрі з водою. З'ясувалося, що 24-річна жінка під час скоєння злочину була у стані алкогольного сп'яніння. Свої дії жінка пояснила правоохоронцям тим, що нібито свекруха постійно звинувачувала, у тому, що дитина не від її сина, тож вона не витерпіла знущань і вирішила позбутися доньки.

Відомо, що буковинка позбавлена батьківських прав стосовно своїх двох старших діток.

Слідчі кваліфікують дії жінок за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство). Буковинкам за скоєне загрожує довічне ув'язнення.

Мешканка села Іванівці та її донька наразі перебувають у лікарні, а жительку села Остриця, у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У рамках кримінальних проваджень призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ