У Чернівцях діє три пункти обігріву

У Чернівцях діє три пункти обігріву

05.01.16 10:02 0 592
З метою надання допомоги соціально незахищеним верствам населення в холодну пору нині в Чернівцях діє три постійних пункти обігріву: у центрі «Народна допомога» на вулиці Барбюса Анрі, 6; у міській клінічній дитячій лікарні по вулиці Буковинській, 4 та у міській клінічній лікарні №3 по вулиці Головній, 100.

На нічліг приймаються усі потребуючі бездомні громадяни, без наявності довідки про медичне обстеження, крім громадян, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного сп'яніння та агресивно себе поводять. Пункти працюють цілодобово. Кожний бажаючий зможе тут зігрітися, випити гарячого чаю та поїсти.

Досвід минулих років показує, що пункти обігріву користуються популярністю серед малозахищених верств населення та суттєво знижують ймовірність переохолодження і обмороження.

Управлінням МНС України в Чернівецькій області спільно з місцевими органами влади у разі потреби буде створено ще три пункти обігріву: на вулицях Гайдара, Ентузіастів та Руській. Однак наразі у місті очікується підвищення температури повітря.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ