Чернівецька область: за останні 2 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 2 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

05.01.16 15:02 0 580
За останні 2 доби в Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Так, 2 січня в селі Ясени Сторожинецького району горіла господарська будівля. Розповсюдженню вогню сприяли дерев’яні конструкції перекриття споруди та сіно, яке зберігалося всередині. Рятувальники, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я. Завдяки цьому від знищення було врятовано розташований поруч житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. На пожежі знищено покрівлю господарської будівлі, частково перекриття, 0,5 тонн сіна, пошкоджено господарські речі.

Вночі 3 січня на хуторі Буда Новоселицького району горів житловий будинок. Загорання виникло на горищі будівлі. Пожежу помітили мешканці будинку, які на момент виникнення пожежі перебували всередині. Люди встигли самостійно вийти на вулицю, після чого зателефонували до Служби порятунку 101. Дерев’яні конструкції перекриття будинку сприяли розповсюдженню вогню, тому вогонь швидко поширився по покрівлі будинку на площу 100 кв.м.. Вогнеборці міст Чернівців і Новоселиця та місцева пожежна команда села Магала, які виїжджали на місце події, ліквідували небезпеку, не допустивши подальшого розповсюдження пожежі. Вогнем знищено частково покриття та перекриття будинку, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли в Чернівецькій області за останні 2 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі порушення ...

КОМЕНТАРІ