На Тернопіллі триває конкурс із відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку

На Тернопіллі триває конкурс із відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку

05.01.16 08:45 0 549
4 січня 2015 року Тернопільська обласна рада затвердила Стратегію розвитку Тернопільської області на період до 2020 року та План заходів з реалізації у 2015-2017 роках Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року.

Відповідно регіональна комісія оголошує конкурс із відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році.

У конкурсі можуть брати участь програми та проекти місцевих і центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування, котрі спрямовані на створення оптимальних умов для сталого розвитку територіальних громад.

Основні вимоги до конкурсних пропозицій:

1) відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Тернопільської області та у планах заходів з їх реалізації;

2) впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

3) підтримка добровільно об'єднаних територіальних громад.

Необхідні матеріали подаються наручно в трьох примірниках за підписом заявника та в електронному вигляді в департамент економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ОДА (каб. №826, вул. Грушевського, 8, м. Тернопіль). Кожна копія документа, що надається, повинна бути завірена в установленому порядку («згідно з оригіналом»).

Прийом пропозицій триватиме до 3 лютого 2016 року.

Більше детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати у рубриці “Державний фонд регіонального розвитку”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ