Діти із зони АТО побувають на Тернопільщині під час Різдвяних свят

Діти із зони АТО побувають на Тернопільщині під час Різдвяних свят

05.01.16 12:16 0 625
Голова Гусятинської райдержадміністрації Віталій Батіг за участю своїх заступників Ігоря Гайдука та Надії Галябарди провів нараду з окремими керівниками структурних підрозділів РДА. Мова велася про організацію проживання дітей зі Сходу України під час новорічних і різдвяних свят.

30 дітей із Донеччини зустрічатимуть новорічно-різдвяні свята у сім'ях місцевих мешканців. Тут вони святкуватимуть Різдво Христове, відпочиватимуть, ознайомляться з притаманними регіону національними традиціями та візьмуть участь в низці культурно-мистецьких заходів.

Очільник району зазначив, що ми своєю турботою та любов'ю повинні засвідчити єдність українців. Ми подаруєм діткам новорічно-різдвяну казку, навчимо співати колядки, розповідатимемо та показуватимемо маленьким гостям наші звичаї та традиції, можливо, дещо запозичимо у них.

На виконання доручень голови РДА з даного питання заступник голови Надія Галябарда зустрілася з начальником служби у справах дітей, в.о.начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, спеціалістами Гусятинського РЦСССДМ та відділу культури та туризму РДА.

В ході зустрічі узгоджено план проведення організаційно-практичних заходів перебування дітей зі Сходу України в родинах на Гусятинщині. Дано ряд вказівок і доручень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ