Територія підприємства

Територія підприємства "Житомирських ласощів" взята під варту поліцією охорони

05.01.16 14:20 0 701
Головне управління Національної поліції області офіційно заявляє, що усі дії поліції спрямовані на забезпечення публічного правопорядку та попередження правопорушень. Поліція не втручається у цивільно-правові відносини, спір в яких триває з 2010 року, а працює виключно для забезпечення безпеки людей та недопущення ускладнень ситуації в регіоні.

Головним управлінням Нацполіції Житомирщини вживаються необхідні попереджувальні, роз'яснювальні та слідчо-розшукові заходи для збереження у регіоні правопорядку та публічної безпеки.

На даний час підприємство на підставі відповідно укладеного договору перебуває під охороною Управління поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції. Також публічну безпеку довкола території підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських.

Водночас працівники поліції реагують на всі повідомлення, які надходять безпосередньо із підприємства, та на місці працюють слідчо-оперативні групи Житомирського відділу.

Головне управління Нацполіції наголошує на необхідності правового вирішення цього господарського спору і закликає його ініціаторів не втягувати у протистояння пересічних громадян.

Головне управління Нацполіції

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ