В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку людей

В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку людей

05.01.16 12:26 0 574
Зимові свята продовжуються, а тому рятувальники знову і знову нагадують прикарпатцям правила безпеки життєдіяльності під час святкувань та в побуті.

4 січня працівники Косівського райвідділу Управління ДСНС в області проводили відповідні бесіди із мешканцями свого району. Перехожим вручалися листівки із застережливою інформацією та розповідали про пожежі, котрі виникають з необережності громадян, їх причини та наслідки. Також людям нагадували особливості експлуатації піротехнічних виробів.

Щоб вогонь не наробив непоправного і ніщо не зіпсувало святкового настрою застерігали і рогатинські рятувальники. Працівниками Рогатинського райвідділу Управління ДСНС в області проведено роз’яснювальну роботу серед мешканців району. Було звернуто особливу увагу на заходи безпеки щодо дотримання правил пожежної безпеки при використанні електричного, газового, обігрівального та іншого обладнання та поводження з піротехнічними засобами.

Рятувальники також приділили особливу увагу дитячій безпеці. Зараз зимові канікули, а тому дуже часто діти залишаються удома без нагляду дорослих. Батьків закликали свідоміше ставитися до безпеки неповнолітніх.

Інформація, надана рятувальниками, без сумніву, знадобиться людям, адже усі прагнуть спокійних, веселих та безпечних свят.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ