Вінниця долучилась до Всеукраїнського флешмобу з видачі свідоцтв про народження у пологових будинках (+фото)

Вінниця долучилась до Всеукраїнського флешмобу з видачі свідоцтв про народження у пологових будинках (+фото)

06.01.16 16:39 0 731
В рамках Всеукраїнського флешмобу з видачі свідоцтв про народження,4 січня 2016 року у приміщенні Вінницького міського клінічного пологового будинку №2 відбулось урочисте вручення батькам свідоцтв про народження діток, які народились в період з 31 грудня 2015 по 3 січня 2016 року. Свідоцтва про народження вручав начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь.

Зазначимо, що Вінниця входить до числа обласних центрів України, де з 30 жовтня 2015 року запроваджено нову форму надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану — видачі свідоцтва про народження дитини безпосередньо в офісі пологового будинку протягом 24 годин.

Процедура роботи офісу дуже проста: мати, чи батько дитини подають до офісу медичне свідоцтво про народження дитини, паспорти батьків і свідоцтво про шлюб, і вже за добу їм видають в пологовому будинку свідоцтво про народження дитини.

Нагадаємо, що з початку запровадження у Вінниці цієї форми надання адміністративних послуг, було видано 29 свідоцтв про народження дитини.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Освітянську галузь ...

КОМЕНТАРІ