Закарпатські рятувальники роз’яснюють громадянам правила поведінки на льоду

Закарпатські рятувальники роз’яснюють громадянам правила поведінки на льоду

06.01.16 14:30 0 647
5 січня працівники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області провели рейд, присвячений дотриманню правил безпечної поведінки на льоду. Об’єктом уваги працівників оперативно-рятувальної служби стало озеро, що знаходиться в обласному центрі на вул. Заньковецької.

Як відомо, місцеві дітлахи з настанням холодів і шкільних канікул проводять тут майже весь час. Аби запобігти трагедії, співробітники групи водолазно-рятувальних робіт здійснили заміри товщини льоду. Далі поспілкувалися з кожним любителем активного відпочинку й наголосили на необхідності дотримання правил особистої безпеки.

Також рятувальники навчали дітей, як слід надавати допомогу людині, що провалися під лід. Для кращого засвоєння матеріалу всім відпочивальникам вручили інформаційні листівки. Окрім теми поведінки на льоду, представники ДСНС у розмовах із молоддю зупинилися й на заходах безпеки в умовах сильних морозів, адже лише за останній період в області зафіксовано два летальних випадки внаслідок переохолодження.

Також довідково надавалася інформація, що неподалік від цієї водойми розташований пункт обігріву. Тут цілодобово перебувають рятувальники, до яких у випадку небезпеки громадяни можуть звертатися по фахову допомогу.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ