Хмельницькі правоохоронці затримали зловмисника,який пограбував 75-річну пенсіонерку

Хмельницькі правоохоронці затримали зловмисника,який пограбував 75-річну пенсіонерку

06.01.16 12:51 0 661
Грабіжник через вікно проник у будинок потерпілої, зв'язав її та викрав гроші й цінні речі на загальну суму близько 2 тисяч гривень.

Подія сталася в одному із сіл Шепетівського району. Близько 3-ї години ночі зловмисник, шляхом відтискання пластикового вікна, проник у будинок самотньої пенсіонерки. Грабіжник зв'язав потерпілу і почав нишпорити будинком. Забравши 1400 гривень, праску, кварцову лампу та деякі продукти харчування, він зник у невідомому напрямку.

Потерпіла сама звільнилася від пут і одразу зателефонувала до Шепетівського відділу поліції. Швидко вивести злочинця на чисту воду правоохоронцям допомогла погода. Тієї ночі випав сніг, на якому залишилися чіткі сліди грабіжника. Вони і привели членів слідчо-оперативної групи від будинку пенсіонерки до багатоповерхівки в Шепетівці, де в одній із квартир і затримали підозрюваного. Відбитки його взуття співпали з тими, які були залишені на місці злочину.

Зараз зловмисник перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Де та як реєструвати бізнес ...

КОМЕНТАРІ