Чернівці: Сім’ї загиблих в АТО отримали гуманітарну допомогу з Нідерландів

Чернівці: Сім’ї загиблих в АТО отримали гуманітарну допомогу з Нідерландів

06.01.16 15:36 0 694
Продуктові набори та іграшки з Нідерландів вручили сім'ям загиблих в АТО у сесійній залі Ратуші міський голова Олексій Каспрук та представники міської організації товариства «Червоного хреста».

«У ці святкові дні ніхто не повинен залищатися без свята, особливо це стосується переселенців та родин, які постраждали від збройного конфлікту в Україні, – каже Олексій Каспрук. – Мені приємно, що про нас не забуває польське місто-побратим Конін, яке вже одного разу надсилало подібну допомогу. На цей раз керівництво польського міста звернулося до своїх колег у Нідерландах, які радо пристали на цю пропозицію».

Після зустрічі Чернівецького міського голови з адміністрацією Коніна, його мешканці забрали і передали до Чернівців гуманітарну допомогу для сімей учасників АТО та переселенців. У свою чергу мерія міста Конін звернулась до Фонду “Stichting Eemsmond helpt de Polen” в Нідерландах, який теж вігукнувся та ініціював збір продуктів і товарів першої необхідності для осіб, які постраждали внаслідок війни на Сході України. У грудні вантаж був доставлений до Чернівців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ