На Тернопіллі конкурс “Великий проект” від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (AFCP)

На Тернопіллі конкурс “Великий проект” від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (AFCP)

06.01.16 09:36 0 654
Посольство США в Україні оголошує конкурс “Великий проект” на отримання грантів від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (AFCP).

До участі у конкурсі запрошуються неурядові організації, музеї, керівні заклади культури та інші інституції, які мають відповідний досвід і можуть керувати проектами зі збереження культурної спадщини.

Зацікавлені учасники можуть подавати на конкурс значущі культурні та історичні об'єкти міжнародного чи національного значення, зокрема: археологічні об'єкти, історичні будівлі та пам'ятники, великі музейні колекції тощо.

Крім того, заявники повинні мати DUNS номер.

Приймаються пропозиції вартістю від 200 тис. дол. США, середній розмір гранту становить 500 тис. дол. США.

Для участі у Турі 1 даного конкурсу необхідно до 28 січня 2016 року надіслати заповнену аплікаційну заявку англійською та українською мовами на адресу: KyivAFCP@state.gov. У темі листа вказати: “AFCP Великий проект-2016, (область України).(назва Вашого проекту)”.

Детальнішу інформацію щодо даного конкурсу можна отримати у додатках, на веб-сайті Посольства США в Україні (http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/ ambassadors-fund.html), а також за тел.: +38 (044) 521-57-88.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті морози. ...
Наступна новина: На Вінничині мінсоцполітики ...

КОМЕНТАРІ