У Волинській області рятувальники закликають священнослужителів до максимального виконання протипожежних правил під час різдвяних богослужінь

У Волинській області рятувальники закликають священнослужителів до максимального виконання протипожежних правил під час різдвяних богослужінь

06.01.16 12:19 0 639
5 січня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу У ДСНС України у Волинській області організували зустріч з представниками релігійних конфесій міста та провели семінар-навчання з пожежної безпеки для запобігання пожежам у культових спорудах під час святкових богослужінь.

Представники ДСНС проінформували про стан з пожежами, надзвичайними ситуаціями та трагічними наслідками на них, що уже трапилися у районі упродовж кількох днів 2016 року. Під час зустрічі вони також обговорили питання протипожежного захисту культових споруд та закликали священнослужителів проводити під час богослужінь роз’яснювальну роботу з вірянами щодо дотримання правил безпеки.

Фахівці Служби “101” ретельно окреслили порядок використання первинних засобів пожежогасіння, та продемонстрували вогнегасник у дії, акцентуючи увагу на тому, що саме у такий спосіб можна приборкати пожежу на початкових стадіях та запобігти значним збиткам.

На завершення зустрічі співробітники ДСНС вручили листівки «Про заходи пожежної безпеки в культових спорудах» для розміщення на інформаційних стендах у храмах.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поліція охоронятиме ...
Наступна новина: Пункти обігріву на ...

КОМЕНТАРІ