У Волинській області рятувальники ДСНС навчають мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки у побуті

У Волинській області рятувальники ДСНС навчають мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки у побуті

06.01.16 11:28 0 702
5 січня працівники Локачинського районного сектору ДСНС України у Волинській області здійснили профілактичне відпрацювання населених пунктів Дорогиничівської сільської ради. Навчання громадян правил пожежної безпеки відбувалося під час подвірних обходів житлових будинків.

Рятувальники закликали сільських жителів приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання та зазначили, що період новорічних свят — не привід ігнорувати елементарні вимоги безпеки.

Під час роз'яснювального рейду особливу увагу співробітники ДСНС зосередили на помешканнях, де проживають одинокі громадяни літнього віку та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах. З дозволу господарів рятувальники вивчали протипожежний стан помешкань, а виявляючи неполадки, рекомендували способи їх усунення.

Крім того, у зв'язку з різким пониженням температури працівники ДСНС застерегли громадян від тривалого перебування на морозному повітрі та нагадали, як запобігти переохолодженню та обмороженням.

Під час відпрацювання рятувальники розповсюдили серед населення листівки з правил безпеки та оновили інформаційні стенди у місцях масового перебування людей.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ