У Хмельницькій області проаналізували зміни до обласного бюджету на 2016 рік

У Хмельницькій області проаналізували зміни до обласного бюджету на 2016 рік

10.01.16 12:53 0 622
5 січня відбулися спільні засідання постійних комісій, на яких депутати детально проаналізували проект рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік».

У роботі постійних комісій взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк та голова обласної ради Михайло Загородний.

Під час засідання члени комісії розглядали питання законності, протидії корупції, регламенту, питання депутатської діяльності та місцевого самоврядування, питання економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв'язку, питання будівництва, житлово-комунального господарства, інвестиційної політики, природокористування та екології, питання сільського господарства, продовольства та земельних відносин.

Також обговорювалися питання бюджету та фінансів, питання охорони здоров'я, праці та соціального захисту населення, питання освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму та питання децентралізації, регіонального розвитку та комунальної власності.

Внесення змін до обласного бюджету обумовлено необхідністю його приведення у відповідність до прийнятого Верховною Радою України 25 грудня 2015 року Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та виконанням вимог частини 2 статті 77 Бюджетного кодексу України, у якій передбачено, що у двотижневий строк з дня офіційного опублікування закону про Державний бюджет України відповідна місцева рада приводить обсяги міжбюджетних трансфертів у відповідність із законом про Державний бюджет України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ