У Хмельницькій області у Шепетівському районі оглянули роботу закладів соціальної сфери

У Хмельницькій області у Шепетівському районі оглянули роботу закладів соціальної сфери

10.01.16 13:33 0 606
Одним із дійових інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів району є проведення зустрічей із громадянами безпосередньо на місцях. Саме тому, 5 січня 2016 року відбувся виїзд робочої групи на чолі із головою Шепетівської районної державної адміністрації В'ячеславом Петровим у селище Гриців, з метою вивчення громадської думки про роботу закладів соціальної сфери, вирішення злободенних питань життєдіяльності та надання консультативної допомоги населенню. До складу групи увійшли: перший заступник голови адміністрації Віталій Янушевський, заступник голови адміністрації Наталія Собчук та головний лікар Шепетівської центральної лікарні Валентина Савчук.

Усі члени групи мали завдання та напрями роботи, тому цього дня було розглянуто широкий спектр різних питань.

Зокрема, перший заступник голова адміністрації Віталій Янушевський провів особистий прийом громадян, під час якого мешканцями селища порушено ряд питань щодо діяльності та функціонування Грицівської лікарні. На більшість питань були дані кваліфіковані відповіді, решту - взято під особистий контроль.

Цього дня очільники району відвідали дошкільний навчальний заклад «Сонечко». Відмітили, що у ньому створено свій стиль, традиції та особливості організації навчально-виховного процесу. «Достатньо пройти коридорами, заглянути в затишні групи і одразу стає зрозуміло, що тут працюють творчі, самовіддані та небайдужі люди, для яких любов до дітей є сенсом життя» - відзначив В'ячеслав Анатолійович. Далі завітали до Грицівської школи сприяння здоров'ю та бібліотеки селища, які відіграють важливу роль у забезпечені цілісного розвитку дитини, її творчої спрямованості, розкривають потенційні можливості особистості.

Особливу увагу було приділено питанню надання якісних медичних послуг мешканцям територіальної громади Грицівською лікарнею. У зв'язку з цим було оглянуто приміщення закладу, його матеріально-технічну базу, кадрове забезпечення, умови перебування хворих - тепло, комфорт, та ін. У спілкуванні із керівником лікарні з'ясовано основні проблемні питання та намічені шляхи для їх практичного вирішення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Співчуття Герою України ...

КОМЕНТАРІ