На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичний рейд по підвалах

На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичний рейд по підвалах

10.01.16 15:33 0 543
Традиційно в період стрімкого похолодання зростає кількість пожеж, спричинених необережним поводженням з вогнем з метою обігріву. Особливо гостро ця проблема постає у підвалах багатоповерхових будівель, де час від часу знаходять притулок особи без постійного місця проживання. Крім того, часто додають клопоту й самі ж мешканці багатоповерхівок, які захаращують підвальні приміщення старими речами та меблями. Варто зауважити, що цей мотлох, який з дня на день накопичується, може стати джерелом пожежі.

Так, 6 січня співробітники Хмельницького міського управління Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з комунальниками провели рейдову перевірку підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків міста Хмельницького. Особлива увага приділялась саме підвальним приміщенням, де вже виникали пожежі.

В ході рейду жителям будинків рятувальники переконливо рекомендували закривати доступ у підвальні та горищні приміщення на замки, оглядати їх на випадок зламу, прибрати звідти горючі матеріали тощо. Громадяни також отримували листівки попереджувального характеру з рекомендаціями щодо основних правил пожежної безпеки в зимовий пожежонебезпечний період.

Хмельницький міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Представники бізнесу ...

КОМЕНТАРІ