На Хмельниччині рятувальники спільно з лікарями швидкої допомоги провели навчання на льоду

На Хмельниччині рятувальники спільно з лікарями швидкої допомоги провели навчання на льоду

10.01.16 17:00 0 596
Під час зимового періоду нерідко трапляються нещасні випадки з людьми, які не дотримуються основних правил безпеки на кризі.

6 січня рятувальники Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області спільно з представниками засобів масової інформації та лікарями швидкої допомоги здійснили навчання щодо рятування людей, які провались на кризі, а також провели роз’яснювальну роботу з рибалками на водоймі, що розташована в Старосинявському заповіднику «Христосів». Більшість рибалок, з якими довелося поспілкуватися, дотримуються елементарних правил безпеки, завжди беруть з собою засоби, що можуть допомогти у порятунку в разі необхідності.

Фахівці ДСНС розповсюдили серед рибалок листівки з правилами безпечного поводження під час зимової риболовлі, а також розповіли, як необхідно надавати першу медичну допомогу потерпілим.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре нагадує громадянам про необхідність дотримання правил безпеки на льоду. Взимку досить часто змінюються погодні умови, тому кожен крок по кризі може стати останнім.

Будьте вкрай обережні на водоймах! Пам’ятайте про небезпеку та правила поведінки на льоду.

Старосинявський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У ДТП на Рівненщині загинув ...

КОМЕНТАРІ