На Хмельниччині напередодні свята Різдва Христового рятувальники з благодійниками привітали вихованців Будинку дитини

На Хмельниччині напередодні свята Різдва Христового рятувальники з благодійниками привітали вихованців Будинку дитини

10.01.16 12:08 0 573
Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому християнському світі. Його чекають з нетерпінням і дорослі, і малі. Воно приносить чимало радощів, веселощів та солодощів. Свято тішить своїм затишком, спокоєм та надіями на краще майбутнє.

Особливої уваги потребують діти, яким допомога і підтримка потрібна найбільше. Тож не залишились осторонь цього свята і рятувальники Хмельницького. Вони, як годиться, завітали в гості до спеціалізованого будинку дитини «Берізка», аби привітати маленьких вихованців закладу зі святом Різдва Христового, що вже стало доброю традицією. Працівники рятувальної служби разом із підприємцями торгівельного центру «Променад Олександрівський» привітали усіх діток та працівників закладу з таким чудовим та важливим святом, потішили малечу подарунками: гарними книжками, різноманітними іграшками, солодощами та фруктами.

Після привітань надзвичайники розповіли діткам про небезпечну професію рятувальника, в ігровій формі ознайомили з таким явищем, як вогонь. Малюки із задоволенням відгадували загадки на пожежну тематику, грали у пізнавальну гру «Рятувальний телефон», навчались, за яким номером слід викликати пожежних. Крім цього, вогнеборці разом з дітлахами пригадали правила пожежної безпеки, а наостанок побажали їм гарного настрою, миру, радості, гарної долі. Завершилось привітання загальним фото на пам’ять.

Вихованці закладу віддячили гостям святковими піснями, віршами, запальним танком, а головне – гарним настроєм.

У свою чергу, головний лікар спеціалізованого будинку дитини «Берізка» Катерина Горин від імені усього колективу щиро подякувала працівникам рятувальної служби та небайдужим підприємцям за те, що вони не забувають про їхніх вихованців, допомагають та підтримують їх. І цього разу вони також знайшли нагоду, щоб завітати до діток, подарувати їм трішечки тепла та створити святковий настрій.

Дітки були дуже раді бачити своїх гостей. Під час свята ніхто з них не залишився поза увагою. Свято закінчилося в теплій дружній атмосфері зі щасливими та радісними посмішками на обличчях.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: постійна комісія з питань ...

КОМЕНТАРІ