На Хмельниччині рятувальники нагадали правила пожежної безпеки населенню

На Хмельниччині рятувальники нагадали правила пожежної безпеки населенню

10.01.16 10:25 0 599
З метою запобігання виникненню пожеж, попередження загибелі і травмування людей на них в зимовий пожежонебезпечний період, працівниками Шепетівського районного сектору постійно проводиться робота щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті.

Так, 6 січня співробітники ДСНС спільно з працівниками соціального захисту, провели відпрацювання Судилківської сільської ради.

Насамперед рейдова група відвідала оселі соціально незахищених верств населення, а саме: літніх людей, хворих, одиноких престарілих громадян та тих, які входять до «групи ризику». У даної категорії громадян питання щодо забезпечення пожежної безпеки своїх помешкань, ремонту електрообладнання та пічного опалення стоїть далеко не на першому місті, і як свідчить статистика, трагедії найчастіше виникають саме в таких оселях.

Під час обходу домоволодінь всім, кого відвідала рейдова група, надавалася консультативна допомога з правил пожежної безпеки, вручалися пам’ятки та листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.

Такі комплексні відпрацювання систематично проводитимуться і в інших населених пунктах району впродовж усього зимового періоду.

Заходи, що вживаються рятувальниками, направлені на те, аби звернути увагу населення відповідально ставитися до вимог пожежної безпеки, що в свою чергу допоможе зменшити кількість пожеж і трагічних випадків.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві на ...
Наступна новина: Для юних чернівчан ...

КОМЕНТАРІ