Хмельницька область: в області забезпечено готовність усіх служб до несприятливих погодних умов

Хмельницька область: в області забезпечено готовність усіх служб до несприятливих погодних умов

10.01.16 10:03 0 560
8 січня в облдержадміністрації проведено засідання оперативної групи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з метою організації заходів з розчищення автошляхів, готовності до ліквідації можливих аварій в системах електромереж та забезпечення теплопостачання в умовах понижених температур.

На засіданні оперативної групи були присутні керівники управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в області, ДП «Хмельницький облавтодор», ПАТ «Хмельницькобленерго», управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації та Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

В ході засідання розглянуто питання роботи снігоприбиральної техніки та забезпечення безпеки руху на автошляхах області, готовності аварійних служб до реагування на можливі аварії на об'єктах електропостачання, забезпечення теплопостачанням населених пунктів області в несприятливих погодних умовах.

Станом на 10.00 9 січня на дорогах загального користування області проїзд забезпечено, об'єкти електро- та теплопостачання працюють в робочому режимі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Інформація про замінування ...

КОМЕНТАРІ