В Житомирській області рятувальники піклуються про населення за допомогою пересувного пункту обігріву

В Житомирській області рятувальники піклуються про населення за допомогою пересувного пункту обігріву

10.01.16 10:10 0 578
Протягом останнього тижня в області у зв’язку із різким пониженням температури почастішали випадки обмороження. З метою попередження нещасних випадків в умовах низьких температур та за ініціативи Управління ДСНС вулицями Житомира у місцях найбільшого скупчення людей їздить пересувний пункт обігріву на базі автомобіля «ЗіЛ-131».

Безумовно, в подібних умовах особливо потерпають безхатченки, адже їм рятуватися від морозу доводиться деінде. З такими громадянами спілкуються рятувальники-психологи, які готові надати кожному, хто потребує, необхідну психологічну допомогу.

Найбільше відвідувачів пунктів обігріву поблизу місцевих ринків. Тут до рятувальників по гарячий чай, обігрів чи просто тепле слово підходять не тільки ті, хто не має даху над головою. Серед охочих погрітися чимало пенсіонерів, випадкових перехожих, а також працівників ринку.

Також під час заходу рятувальники доводили до населення правила поводження в умовах низьких температур та під час перебування на водоймах.

Фахівці ДСНС не залишили поза увагою і дітвору. Рятувальники роздавали малечі листівки з інформацією застережливого характеру стосовно надзвичайних подій. Крім того вони поспілкувалися з батьками, нагадавши їм про те, що з дітьми необхідно частіше розмовляти про основи безпечної поведінки та привчати до неї змалечку.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі депутати не ...
Наступна новина: Очільники області та міста ...

КОМЕНТАРІ